Houten speenkoord en bijtring van Toffebabies| review

Houten speenkoord en bijtring van Toffebabies| review

Houten speenkoord en rammelaar van Toffebabies| review

Dit is geen gesponsorde review

Houten speenkoord – Deze review zou ik al een tijdje geleden plaatsen, maar doordat ik het onwijs druk heb met klussen in ons nieuwe woning, kreeg ik nu pas de mogelijkheid om het te publiceren.

Een paar maanden geleden heb ik een bezoekje gebracht aan de IKEA in Barendrecht om een gezellig ontbijtje te houden met Layla van LanitaNL en Chaïma van Toffekids/Toffebabies. Ze zijn beiden erg zachtaardig van karakter en erg sociaal. Ik voelde me dan ook gelijk welkom.

Het was erg gezellig met de dames, ondanks ik ze nog niet erg lang ken. De ontbijt is dan ook een aanleiding geweest om elkaar vaker te zien!

houten-speenkoord

Toffebabies

Toffebabies verkoopt hele schattige baby- en kinderproducten, waaronder houten babyproducten zoals houten speenkoorden, kaartenhangers, rammelaars, bijtringen en wagenspanners.

Ik bestelde een set van een bijtring (ook te gebruiken als rammelaar) en speenkoord voor baby #2. Aangezien ik toch bekend ben met d’r ging ik de spullen ophalen.

houten-speenkoord

houten-speenkoord

Review

Deze vrolijke, unieke en praktische speenkoord en bijtring zaten beiden in een doorzichtig zakje met daarin een leuke notitie van Toffebabies. De houten bijtring en speenkoord vind ik zelf erg leuk en kan dan ook niet wachten tot ik ze kan laten gebruiken door mijn kindje.

De houten babyspullen zijn vrij van schadelijke stoffen en speekselveilig. Je zou denken dat kleurrijk, plastic speelgoed beter gewaardeerd wordt door kinderen, maar dat klopt niet helemaal.

De geur en het geluid van hout zorgt ervoor dat de zintuiglijke ontwikkeling worden gestimuleerd. Ook wordt de fantasie van het kind gestimuleerd.

Daarnaast neemt hout de temperatuur van de hand van het kind aan, waardoor het prettiger aanvoelt.

Tot de periode nadert, bewaar ik de spullen keurig in een doosje tot mijn kleintje midden december 2016 komt.

De prijs

Ik betaalde in totaal €18,50. Ophalen kan in Rotterdam, en dat scheelde mij ook de verzendkosten. Qua kwaliteit-prijs verhouding vond ik het goed.

houten-speenkoord

Hoe voelen de houten kralen aan?

De houten kralen voelen absoluut niet bot aan. Noch zitten er scheurtjes in. Ik denk dan ook niet dat een kind splintertjes zou kunnen krijgen na het sabbelen eraan. Persoonlijk ben ik ook van mening dat een kind in principe beter op duurzaam hout kan kauwen dan op plastic.

Verder heb ik dan ook geen enkel negatief iets te vermelden.

Ook bestellen

Wil je ook zo’n leuke houten speenkoord, bijtring of misschien iets anders bestellen? Stuur een berichtje naar Toffebabies op Instagram om een bestelling te plaatsen.

Wat vind je van mijn aangeschafte spullen? 

 


israbintali

moeder, echtgenote, mamablogger, designer, fotograaf, vriendin en dierenliefhebber

Reactie achterlaten