KAYA sieraden: kinderarmbandje | review

KAYA sieraden: kinderarmbandje | review

KAYA sieraden: kinderarmbandje | review

KAYA sieraden | Zoals sommige van jullie weten hebben we een drukke periode achter de rug gehad in verband met mijn dochter. Zij loopt al een tijdje mank (erger dan normaal) en we vermoeden dat er iets in haar enkel zit. Wat precies weten we nog niet; daarom wordt er aanstaande donderdag een MRI-scan van haar enkel gemaakt in de hoop om meer te weten wat ervoor zorgt dat ze zo’n last heeft.

Doordat ze niet goed kon lopen, raakte ze erg gefrustreerd en dit zorgde voor ons allen een beetje stress thuis. De laatste dagen gaat het gelukkig wat beter en de zwelling heeft zich iets wat teruggetrokken.

Ik merkte dat de humeur van E. hierdoor erg vooruit is gegaan. Ik wilde haar al heel graag een speciale cadeautje geven, maar ik wist niet precies wat. We zitten nu ongeveer aan het einde van onze ‘avonturen’ in het ziekenhuis (ze kan geen witte doktersjasje meer aanzien) en om het af te sluiten zocht ik een unieke cadeautje.

Enkele dagen kreeg ik toevallig een mailtje in mijn berichtenbox van KAYA sieraden met een verzoek tot samenwerking. Wat leuk! Ik mocht de dochter des huizes blij maken met een persoonlijk kinderarmbandje. Ik ervaar dit dan ook als een warme deken voor mij en mijn dochter.

Kaya sieraden

KAYA sieraden is opgericht door mama Tanya die door haar dochter Kaya werd geïnspireerd om deze sieradenlijn op te zetten. Het is een webshop waar je hele leuke mama- en kinderarmbanden, kettingen en oorbellen kunt vinden.

Je kunt voor elke bijzondere moment wel een passende sieraad vinden. Denk bijvoorbeeld aan verjaardagen, geboortes, bruiloft, feestdagen, doop, maar ook kun je op de webshop passende mama & kind sieraden vinden.

De oprichter ontwerpt de sieraden helemaal zelf! Ze maakt gebruik van materialen, zoals zilver, edelsteen, zoetwaterparels en kristallen: dankzij de uitgebreide collectie met meer dan 200 sieraden is er wel altijd een passend cadeau te vinden.

Goed doel

Bij aanschaf van een sieraad steun je ook nog eens een goed doel, want per sieraad doneert KAYA sieraden een bedrag zodat een kind in Gambia één week naar school kan.

Mijn review: kinderarmband met voornaam

Ik koos voor het zilveren kinderarmbandje ‘Infinity forever’ met voornaam. De naam van mijn dochter werd op het infitity symbooltje gegraveerd.

kaya sieraden

kaya-sieraden

Het pakketje ontving ik al binnen een paar dagen in een hele mooi verpakking! Het is een roze, vierkanten doosje met een lintje erop met daarin het prachtige kinderarmbandje.

kaya sieraden

De kinderarmband is gemaakt van echt zilver (.925) en de naam is in prachtige, sierlijke letters gegraveerd.

kaya-sieraden

De karabijnsluiting zit stevig vast, dus ik denk niet dat mijn dochter de armband snel kwijt kan raken. Wel handig bij kinderarmbanden, hihi.

Wij zijn fan!

kaya-sieraden

Snelle levering

Doordat de meeste sieraden op voorraad zijn, worden dezen vaak snel opgestuurd. Houd rekening met iets langere wachttijden bij gegraveerde (kinder)sieraden.

Als je op zoek bent naar een leuke cadeautje voor speciale gelegenheden maar nog niet precies weet wat je moet kopen, ben je bij KAYA sieraden bij het juiste adres.

Wie houdt er nou niet van sieraden? Neem dan een kijkje op KAYA sieraden!

Deze blog is tot stand gekomen door middel van een samenwerking.


israbintali

moeder, echtgenote, mamablogger, designer, fotograaf, vriendin en dierenliefhebber

Reactie achterlaten