Kleine update: nieuwe layout Ministijl

Zoals jullie zien is er een kleine verandering op te merken aan de website. Ik vond namelijk dat het hoog tijd was voor een oppeppertje.

Daarom is het logo ook veranderd. Het is nu ietsjes moderner geworden, en dat is precies zoals ik al een tijdje geleden wilde. Ik was namelijk niet helemaal tevreden over de oude thema en het logo van Ministijl.

Het voelde nog niet helemaal aan zoals ik had gehoopt, maar nu dus wel, mede dankzij Loyo Media.

Wat ik erg fijn vind is dat deze thema praktischer ingedeeld is dan de vorige. Ik kan nu eindelijk ook kortere statussen met jullie delen in plaats van hele lange, informatieve blogposts.

Ministijl fotografie

Een andere reden dat ik het logo anders wilde is doordat ik van plan ben om zwangerschaps- en newborn fotoshoots te publiceren die ik  in mijn vrije tijd heb gedaan. Nu past het zowel bij een blog als fotografie.

Velen vroegen waarom ik geen portfolio aanmaak, maar daarvoor voelde ik me nog niet helemaal klaar voor. Nu denk ik toch om het te proberen, aangezien het toch relevant is bij mijn hobby als mamablogger.

Stay tuned for more 😉


israbintali

moeder, echtgenote, mamablogger, designer, fotograaf, vriendin en dierenliefhebber

4 Reacties

 • Farah
  11 september 2016 12:27

  Mashaa Allah Isra, ziet er erg mooi uit, ondanks dat ik je vorige ook wel een leuke lay out vond hebben!

  • israbintali
   11 september 2016 14:19

   Dank je wel! Ik vond de vorige thema ook best leuk, maar het voelde niet echt als ‘ik’. Het was daarnaast ook niet echt praktisch. Ik kreeg steeds het gevoel dat ik perse alleen maar lange blogposts moest schrijven, haha.

   Nu kan ik bv een blogje plaatsen zonder afbeelding om even een snelle berichtje, melding of update door te geven aan mijn lezers. Zó handig!

   Ik denk dat ik daardoor ook vaker actief zal worden, hahaha!

 • Rebecca
  11 september 2016 13:32

  Wat een gezellige en vrolijke lay-out is dit!

  • israbintali
   11 september 2016 14:20

   Dank je wel! Ja, hé? De website ziet er wat frisser uit, haha!

Reactie achterlaten