Over mij

ministijl

Het ziet er naar uit dat je op mijn persoonlijke blogpagina bent terechtgekomen. Welkom! As-salāmu ʿalaykum!

Mijn naam is Esra. Mijn ‘anonieme’ nickname is ‘Isra bint Ali’. Ben een beetje ouderwets ingesteld, denk ik 🙂

Ik ben al een tijdje getrouwd met mijn grote liefde. We zijn gezegend met een prachtige, (hoog)gevoelige dochter van 3 jaar en een zoon van 1 jaar.

Tegenwoordig verdiep ik me in de Islamitische geneeskunde, een vertakking binnen de alternatieve circuit. Ik geef hieruit informatie aan mijn lezers/volgers.

Ondanks technologische verbeteringen komen er steeds meer zieken bij. We worden allemaal wellicht ouder, maar velen zijn al van jongsaf chronisch ziek geworden. Ik geloof dat een kwalitatief leven beter is dan een lang leven.

Ibn-i Sina (beter bekend als Avicenna) zei ooit eens mooi: “De breedte van het leven is belangrijker dan de lengte van het leven.”

Er wordt beweerd dat de Islamitische geneeskunde afstamt van een zwarte eeuw. Mijn intentie is om misvattingen, taboes en incorrecties op het gebied van islamitische geneeskunde de wereld uit te bannen en mijn lezers/volgers terug te laten keren naar deze wonderbaarlijke, zeer ongeschatte Islamitische geneeskunde.

1 Reactie

  • Laura
    6 april 2017 11:44

    As selam aleykum lieve zuster, wat fijn dat ik op jouw site ben gestuit! Moge Allah swt je rijkelijk belonen voor het delen van je kennis!

    Wassalam,
    Laura

Reactie achterlaten